Autoverhuurder Hertz koopt 65.000 Polestars

Autoverhuurder Hertz en Polestar gaan een enorme samenwerking aan. Hertz voegt de komende vijf jaar maar liefst 65.000 elektrische auto’s van Polestar aan zijn internationale huurvloot toe.

Hertz en Polestar hebben elkaar gevonden. Althans, Hertz heeft Polestar gevonden. De autoverhuurder koopt de komende vijf jaar maar liefst 65.000 elektrische auto’s van Polestar. De elektrische huurauto’s moeten vanaf de lente van dit jaar al in Europa te huren zijn. Eind dit jaar moet je ook in Noord-Amerika en Australië bij Hertz aan kunnen kloppen voor een Polestar.
In oktober 2021 kondigde Hertz aan dat het bij Tesla een bestelling zou neerleggen voor maar liefst 100.000 Tesla’s, auto’s die in Noord-Amerika aan de huurvloot toegevoegd worden. Nu komt daar dus ook een heel stel …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.