Autosalon van Genève keert terug in 2023

De afgelopen jaren is het geduld van de autoliefhebber die graag beursvloeren afstruint aardig op de proef gesteld. De Autosalon van Genève vond drie jaar geleden voor het laatst plaats, maar volgend jaar maart is het eindelijk echt weer zover.

Net toen corona vat kreeg op Europa, had de Autosalon van Genève van 2020 moeten plaatsvinden. Op het laatste moment zette de organisatie daar een streep door, vanwege het snel oplopende aantal besmettingen. Voor 2021 was er goede hoop dat het evenement weer door kon gaan, maar ook toen gooide corona roet in het eten. Zelfs de editie van dit jaar kon niet doorgaan, vanwege de opmars van de omikronvariant. We hebben geleerd om voorzichtig te zijn met hopen op verbetering, maar het is toch echt de bedoeling dat in 2023 de beursvloer in Genève weer gevuld is.
De organisatie geeft nu aan dat dinsdag 14 februari tot en met zondag 19 februari 2023 rood omcirkeld kunnen worden in de agenda. Dan …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.