‘Audi verhoogt bod op McLaren’

Audi aast nog steeds op McLaren en verhoogt nu zijn bod om de Britse fabrikant grotendeels in handen te krijgen. Dat bericht het doorgaans goed ingevoerde Automobilwoche. Het beoogde toetreden van Audi in de Formule 1 lijkt vooralsnog het hoofddoel.

Het rommelt al geruime tijd rond Audi en McLaren. Eerstgenoemde zou maar wat graag (op zijn minst deels) eigenaar van McLaren willen worden, niet alleen vanwege de automotive-tak, maar ook zeker vanwege McLaren F1. De Volkswagen Group lijkt op het punt te staan om deelname aan de Formule 1 met twee merken, Audi en Porsche, goed te keuren. Dat hangt ongetwijfeld samen met de onderhandelingen met McLaren, want Audi wordt niet alleen getipt als potentieel nieuw F1-team, maar vooral als motorleverancier van McLaren F1. Dan moet eerst de deal nog gesloten worden en daarom verhoogt Audi volgens …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.