1 April! Deze autofabrikanten trokken hun lolbroek aan

De dag van de grappen en grollen is weer aangebroken: 1 april. Enkele autofabrikanten en andere instanties gaven de communicatieafdeling de vrije hand en kwamen op de proppen met bizarre persberichten en posts die alleen vandaag op hun plek zijn. Dit is een greep uit het aanbod der grappen.

Vliegende Astra-taxi van Opel Wat krijg je als je een drone en een Astra met elkaar een kamertje in stuurt? Dit gevaarte, een vliegende Astra-taxi waar volgens Opel ‘druk aan wordt gewerkt op de prototype-afdeling’. Het eindresultaat ziet er niet eens heel slecht uit. Bijkomend voordeel is natuurlijk dat de taximeter niet meer verder oploopt door tijd in de file of een omweg: de chauffeur vliegt je gewoon hemelsbreed naar je bestemming toe. Overigens is deze grap niet eens heel vergezocht: Toyota, Hyundai …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.