Vernieuwde Porsche Cayenne en Cayenne Coupé in de kou

Porsche heeft zowel een gefacelifte Cayenne als Cayenne Coupé in de ontwikkelingskamers staan. Het vernieuwde sportieve hoogpotige duo is al eerder op Amerikaanse bodem gesnapt maar is nu ook in Europa voorbij de lens van onze spionagefotograaf gereden.

In het jaar dat Lotus zijn allereerste SUV presenteert is het twintig jaar geleden dat Porsche voor het eerst met een dergelijk model kwam. Inmiddels is de Cayenne al sinds 2017 toe aan zijn derde generatie en dat betekent dat de SUV – die sinds 2019 ook een Coupé-broer heeft – toe is aan een facelift.
Diverse delen van de  vernieuwde Porsche Cayenne en Cayenne Coupé die in het hoge noorden van Europa zijn gesnapt zijn nog altijd met een bepaald niet subtiele hoeveelheid zwart tape afgeplakt. Toch vallen er al interessante details te ontwaren. Zo is de vorm van de kijkers van het Cayenne-duo net …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.