Hispano Suiza Maguari HS1 GTS: 1.200 pk sterke extremist

Hispano Suiza presenteert een nog heftigere versie van zijn eerder aangekondigde Maguari HS1: de Maguari HS1 GTS. De GTS is te herkennen aan enkele uiterlijke details, maar interessanter is wat zich onder de nu nog virtuele motorkap bevindt.

Heb je ooit wel eens een Hispano Suiza Maguari HS1 op de openbare weg gezien? Wij ook niet, maar toch grijpt het bedrijf, dat formeel Hispano Suiza Automobilmanufaktur AG heet en gevestigd is in Zwitserland, de kans om een nog krachtigere variant van die in 2019 aangekondigde extremist te presenteren. De Maguari HS1 GTS brengt geen radicale uiterlijke wijzigingen met zich mee ten opzichte van de HS1. De enorme grille is voortaan opgedeeld in vier delen, waarbij de verticale lamellen onder de koplampen wat weg hebben van de kieuwen van een haai. Die lamellen zijn ook aan de achterkant te vinden.

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.