Elektrische Toyota bZ4X heeft actieradius van ruim 500 kilometer

Goed nieuws voor wie de Toyota bZ4X een aantrekkelijke SUV vindt en hem op zijn shortlist heeft staan. Toyota’s elektrische SUV heeft namelijk een grotere actieradius dan eerder werd aangegeven. De elektrische Toyota bZ4X komt meer dan 500 kilometer ver op een volle accu.

De aanloop naar de marktintroductie van de Toyota bZ4X is een lange. Hoewel Toyota de elektrische SUV eind 2021 aan de wereld voorstelde, moeten we tot begin 2023 wachten voordat de eerste exemplaren in Nederland worden geleverd. Goed nieuws is er ook. Toyota meldde aanvankelijk dat de elektrische bZ4X een actieradius van maximaal 450 kilometer zou hebben. Wat blijkt nu? Afhankelijk van de gekozen variant komt de bZ4X meer dan 510 kilometer ver op een volle accu.
De Toyota bZ4X die het efficiëntste met zijn energie omspringt is uiteraard de voorwielaangedreven uitvoering. Die heeft …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.