Nieuwe Mercedes-Benz GLC geeft geheimen prijs

De Mercedes-Benz GLC is door Mercedes zelf op de foto gezet in de vrieskou in het Zweedse Arjeplog. Op zich zien we niets nieuws, want onze spionagefotograaf spotte eerder exact dit exemplaar al, maar Mercedes geeft wel alvast wat interessante informatie vrij.

Voor de tweede keer in korte tijd schuift de gloednieuwe Mercedes-Benz GLC voorbij in de sneeuw. Het gaat zelfs om exact dezelfde auto als we begin deze maand al zagen. Deze keer hebben we echter te maken met beeld van Mercedes-Benz zelf en dat is niet het enige wat de Duitsers delen. Zo krijgen we nu de bevestiging van wat we al vermoedden: het elektrische rijbereik van de plug-in hybride GLC 300e en GLC 300de ligt ‘ruim boven de 100 kilometer’. Daarmee volgt hij het voorbeeld van de nieuwe C-klasse 300e, die dankzij een 25,4 kWh zo’n 100 kilometer volledig elektrisch kan afleggen. De kans is …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.