Dit lees je in AutoWeek 13

AutoWeek 13 ligt vanaf woensdag in de winkel of valt eind deze week bij je op de deurmat. Deze week maken we kennis met de Nissan Ariya en de Maserati Grecale, maar ook hebben we een Volkswagen Passat te gast in Klokje Rond met een miljoen op de teller.

We beginnen met een dubbeltest tussen onze duurtest-Qashqai en een Mazda CX-30. De nieuwe Nissan Qashqai is in alle richtingen gegroeid. De vraag is nu of hem dat meteen tot een beter alternatief voor de opgefriste Mazda CX-30 maakt. Of zijn dimensies niet alleszeggend? Een andere Nissan die zo mogelijk nog belangrijker wordt dan de Qashqai, is de Ariya. Het heeft even geduurd, maar nu kunnen we er eindelijk kennis mee maken. Nissan mag zichzelf dankzij de Leaf een ware EV-pionier noemen, maar die initiële voorsprong is het merk ook al jaren kwijt. Met de Ariya wil Nissan weer aansluiting vinden bij de huidige generatie elektrische cross-overs. Eens kijken of dat lukt.
Verder rijden we …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.