Lancia Thema 8.32 SW – In het Wild

In ‘In het Wild’ beperken we ons omwille van de herkenbaarheid graag tot Nederland. Vandaag maken we echter een uitzondering op die regel, want deze Lancia Thema 8.32 SW is te bijzonder om te laten schieten.

We kwamen deze Thema tegen in Sankt Moritz, tijdens ons bezoek aan The International Concours Of Elegance (The Ice) aldaar. De auto was zelf niet te zien op dat evenement, maar is naar verluidt het dagelijks vervoer van één van de deelnemers. Dat getuigt wat ons betreft van veel autoliefhebberij, want dit is nog eens wat anders dan een Range Rover of Audi Q7.
De Lancia Thema 8.32 zal bij de meeste autoliefhebbers wel bekend zijn. Dit is immers ‘die Lancia met Ferrari-motor’, de 2,9-liter V8 uit de Ferrari 308. De Thema 8.32 was er alleen als sedan, een auto die op zichzelf al erg bijzonder is en

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.