Elektrische SUV Lotus heet Eletre

Sinds de introductie van de Eleven start de modelnaam van elke Lotus met de letter ‘E’. Lotus is het dan ook aan zijn stand verplicht om voor de naamgeving van zijn eerste elektrische SUV niet van die traditie af te wijken. Die Lotus die breekt met alles waar het merk ooit voor stond heet: Eletre.

Lotus is straks niet meer het Lotus dat je jaren hebt gekend. Het merk komt namelijk met een hele reeks elektrische modellen en daar zitten heus niet alleen lichtgewicht sportmodellen bij. Hoewel Lotus een elektrische sportauto in het vat heeft zitten, komt het merk ook met een elektrische vierdeurscoupé en twee elektrische SUV’s. De eerste elektrische SUV beleeft op 29 maart zijn publieksdebuut. Tot op heden was onbekend hoe die elektrische hoogpotige van het merk gaat heten, maar ook die open plek is nu ingevuld: Eletre. Ook onder de vleugels van het Chinese Geely houdt Lotus dus de traditie in stand om de modelnaam van zijn auto’s met de letter E te laten beginnen.
Hoewel Lotus van de …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.