Alfa Romeo Giulia en Stelvio als Estrema

Alfa Romeo introduceert een nieuwe uitvoering voor zowel de Giulia als de Stelvio. De twee modellen zijn er voortaan ook als Estrema, een nieuwe sportieve uitvoering die knipoogt naar de knalharde Q-modellen.

Alfa Romeo gaat voor het nieuwe modeljaar met de stofkam door het leveringsgamma van de Giulia en de Stelvio. Het tweetal is voortaan beschikbaar in de uitvoeringen Super en Ti, smaken die te combineren zijn met de pakketten Sprint en Veloce. Nieuw is echter de Estrema-versie, een uitvoering die – als we de machtige Q-modellen even vergeten – aan de top van de Giulia- en Stelvio-voedselketen komen te staan.
De Estrema-uitvoeringen krijgen standaard adaptieve ophanging die luistert naar de naam Alfa Active Suspension. Daarnaast is een mechanisch sperdifferentieel standaard. Vanbuiten herken je de Giulia en Stelvio Estrema onder meer aan zijspiegelkappen en de V in de scudetto-grille …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.