Deus Vayanne: 1.500 pk sterke hypercar klaar voor debuut

Deus Automobiles, een opstartende fabrikant van elektrische hypercars, deelt twee teaserafbeeldingen van zijn eerste auto: de elektrische hypercar Vayanne. Een eerste glimp op die auto bevestigt vooral wat we eerder al wisten. De officiële onthulling volgt op 13 april.

De Deus Vayanne is op de foto’s nog grotendeels gehuld in het donker, waarbij een oranje gloed enkele contouren van de auto verraadt. Daaruit blijkt dat Deus trouw blijft aan de patentplaten die AutoWeek vorig najaar al wist op te graven. Toen dachten we dat de auto Vayenne ging heten, maar de uiteindelijke naam verschilt met één letter. De Vayanne is een glad gelijnde hypercar die uiteindelijk de strijd aan moet gaan met een auto als de Rimac Nevera. Over de technische …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.