Honda komt in 2023 met ‘elektrische HR-V’, nieuwe CR-V én nieuwe SUV

Met de Europese introductie van de nieuwe Civic heeft Honda de eerste stap van zijn elektrificatiestrategie afgerond. Elke Honda is er nu immers met een geëlektrificeerde aandrijflijn. Tijd dus voor Honda om vooruit te kijken. Nog voor het eind van het jaar brengt Honda drie nieuwe modellen én de heftige Civic Type-R op de markt.

Honda zegt nog voor het eind van 2023 het Europese modellengamma uit te breiden met drie nieuwe modellen. Naast de splinternieuwe Honda Civic e:HEV, welteverstaan. Tussen die nieuwkomers zit ook een volledig elektrische cross-over.
Honda
We beginnen met die cross-over: de e-Ny1. Het gaat om een volledig elektrisch aangedreven afgeleide van de HR-V. In China stelde Honda in 2021 de door samenwerkingsverband Dongfeng Honda te bouwen e-NS1 aan de wereld voor. Honda’s andere Chinese samenwerkingsverband GAC Honda gaat hetzelfde model in iets aangepaste vorm verkopen als e:NP1. De Honda e:Ny1 …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.