Dit is de hybride Honda Civic e:HEV

Een krap jaar nadat Honda de eerste foto’s van de nieuwe Civic Hatchback vrijgaf heeft het merk de Europese versie van het model uitgebreid belicht. De elfde generatie Civic komt – als we de Type-R even vergeten – alleen als hybride Civic e:HEV naar Nederland en is vanaf eind dit jaar beschikbaar.

Met de komst van de hybride Civic e:HEV is elk model dat Honda in Europa levert voorzien van een geëlektrificeerde aandrijflijn. Daarmee heeft het merk de eerste stap in zijn elektrificatiestrategie afgerond. Wat er in 2023 komt? Een heleboel! Maar de nieuwe hybride Civic Hatchback is interessant genoeg om uitgebreider bij stil te staan.
De Honda Civic Sedan krijgen we in Europa niet.
Hybride
Hoewel de Civic in onder meer de Verenigde Staten wel als sedan geleverd wordt, …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.