Cupra komt met nieuwe hybride SUV

Cupra werkt na de Formentor en Born aan een nieuw eigen model. Dat wordt een SUV waarvan de naam vooralsnog onbekend is. De eerste contouren van die auto zijn al te zien onder een doek.

De nieuwe SUV van Cupra lijkt het wat praktischer alternatief voor de Formentor te gaan worden. Cupra meldt namelijk dat hij een lengte van ‘rond de 4,5 meter’ gaat krijgen, ongeveer hetzelfde formaat als de Formentor. Op de teaserfoto’s is een voor een SUV behoorlijk sportief gelijnde motorkap te zien. Daarnaast priemen aan elke kant drie led-pitjes door het doek heen, waarmee de auto alvast behoorlijk gemeen oogt. Van de zijkant bezien heeft de auto echt het profiel van een traditionele SUV en staat de achterruit behoorlijk rechtop. Daarmee lijkt hij alvast een stuk praktischer dan de Formentor, die een behoorlijk vlak liggende achterruit heeft.
De nieuwe SUV van Cupra
Cupra meldt verder …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.