Alfa Romeo komt naar hoge segment

Alfa Romeo heeft concrete plannen om terug te keren in het E-segment, verklapt CEO Jean-Philippe Imparato vandaag in gesprek met AutoWeek. “Daarmee mikken we op modellen als BMW’s X5, X6 en 7-serie.”

Eerder vandaag spraken we met Jean-Philippe Imparato, de CEO van Alfa Romeo die ter ere van de komst van de Tonale ons land aandoet. Tijdens dat openhartige gesprek, waarin Imparato de toekomstplannen van Alfa Romeo onder de vleugels van Stellantis nader toelichtte, liet de CEO zich ontvallen dat hij concrete plannen heeft om het hogere segment weer aan te snijden. “Ik heb dat nog niet eerder aan iemand verteld, maar aangezien ik het wereldwijde premiummerk van Stellantis wil zijn, en omdat iedereen ter wereld ons merk kent, wil ik een SUV in het hoge segment op de markt zetten. Hoe we dat precies vorm gaan geven is nog even een vraag, maar er komt boven een D-segment model (de …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.