Skoda slaat nieuwe designrichting in

Skoda laat vandaag bij de presentatie van de financiële cijfers een bijzondere afbeelding zien. Daarop zien we een nog onbekende conceptauto die een nieuw hoofdstuk voor het Tsjechische merk inluidt.

Skoda toont de nog naamloze nieuwkomer alleen op bovenstaande vage afbeelding en plakt daar de niet al te veelzeggende noemer ‘Modern Solid’ op. Dat is de naam die Skoda geeft aan zijn nieuwe designtaal en waar deze auto de belichaming van is. Een studiemodel dus ongetwijfeld. Volgens Skoda krijgen we ‘m nog dit jaar te zien, dus het wachten op meer informatie wordt in ieder geval redelijk snel beloond.
Het lijkt, hoe kan het haast anders, te gaan om een SUV. Een elektrisch aangedreven SUV om precies te zijn, want volgens Skoda speelt men met ‘Modern Solid’ in op ‘de snel veranderende laadwensen van klanten’. Dat niet alleen, ook moet de focus meer komen te liggen op familie en buitenleven.

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.