Alfa Romeo 155 (1993) – Liefhebber Gezocht

Voor Alfa Romeo’s zijn altijd wel liefhebbers te vinden. Deze 155 staat dus waarschijnlijk niet zo heel lang meer te wachten op een nieuwe eigenaar, maar toch willen we ‘m even onder de aandacht brengen.

De Alfa Romeo 155 is immers bijna geheel uit het Nederlandse straatbeeld verdwenen en daarom vinden we het heerlijk om zo’n keurig exemplaar tegen te komen in onze occasionzoeker. Hij verraadt zijn leeftijd natuurlijk met de hoekige vormen en toch was de 155 in zijn tijd een auto die met zijn lijnenspel aardig wat bewondering oogste. Misschien niet zoveel als zijn opvolger, de 156, maar toch hadden de Italianen er iets stijlvols van weten te maken. Zo in het zwart is het bovendien een sjieke verschijning, met de kleine wielen als subtiele hint dat het wel een bescheiden versie …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.