Lexus: ‘Maak 10 jaar garantie de standaard’

Sinds vorig jaar geeft Lexus tot 10 jaar garantie op nieuwe modellen. Het merk is van mening dat 10 jaar garantie de norm zou moeten zijn en roept andere autofabrikanten op om een vergelijkbare garantietermijn aan te bieden op nieuwe auto’s.

Lexus biedt sinds 2021 een garantietermijn van tot 10 jaar of 200.000 kilometer aan op zijn auto’s. Het merk verlengt de garantie nadat de standaard fabrieksgarantie is verlopen jaarlijks met een jaar (of 15.000 kilometer), onder voorwaarde dat de auto wordt onderhouden bij een erkende Lexus-vestiging in Nederland. Ook zustermerk Toyota biedt in de vorm van Toyota Relax een vergelijkbaar garantieprogramma aan. Lexus doet nu een oproep aan andere autofabrikanten om de garantietermijn te verlengen. Lexus zegt van mening te zijn dat de garantietermijn die over het algemeen gegeven wordt niet lang genoeg is en doet een oproep aan andere autofabrikanten om hun garantietermijn te verlengen tot 10 …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.