Ford Explorer vernieuwd

Ford heeft in China een optisch behoorlijk ingrijpend gewijzigde Explorer gepresenteerd. Ford’s ook in Nederland leverbare SUV krijgt een geheel nieuw front, een aangescherpt achterste en een compleet nieuw interieur.

Onlangs konden we je al de eerste donkere afbeeldingen van de vernieuwde Ford Explorer laten zien en ditmaal hebben we de gefacelifte SUV in volle glorie voor je in de aanbieding. De Ford Explorer wordt op niet bepaald zachtzinnige wijze gemoderniseerd.
De Ford Explorer is inmiddels drie jaar op de internationale automarkt en dat betekent dat het tijd is voor een facelift. Althans, in China. Changan Ford geeft namelijk de eerste duidelijke foto’s van de vernieuwde Explorer vrij. De opgewaardeerde Ford Explorer krijgt een herzien front met nieuwe koplampen die richting de grille toe voortaan recht in plaats …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.