Elektrische Maserati Grecale Folgore gesnapt

Maserati verkoopt vanaf 2030 alleen nog elektrische auto’s. Een elektrische versie van de nieuwe GranTurismo wordt de eerste EV van Maserati, maar dus zeker niet de laatste. Ook van de splinternieuwe Grecale komt namelijk een elektrische Folgore-variant!

Onlangs gaf Maserati de eerste duidelijke afbeeldingen vrij van de GranTurismo Folgore, een volledig elektrische variant van de nog te verschijnen nieuwe GranTurismo. Die foto’s gingen hand in hand met een interessante aankondiging. Vanaf 2025 heeft Maserati namelijk van elke auto die het levert ook versie met een elektrische aandrijflijn in het aanbod en vanaf 2030 is het bij het merk helemaal over en uit voor de verbrandingsmotor. Maserati trekt zeer binnenkort het doek van de Grecale, een nieuwe SUV die een stapje onder de Levante een plaatsje krijgt in de pikorde van Maserati. Bovenstaande …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.