Elektrische Alpine GT X-Over verkleed als Dacia Duster

Alpine verkoopt over enkele jaren alleen nog elektrische auto’s. Opvallend: momenteel verkoopt het merk namelijk geen enkele EV. Werk aan de winkel dus! In 2025 komt Alpine met zijn eerste elektrische auto: de GT-X. Op kakelvers spionagebeeld is een wel heel opvallende auto gebruikt om de techniek van die elektrische SUV mee te testen.

Alpine komt in 2026 met een volledig elektrische A110, maar dat is niet de eerste elektrische auto van het merk. Een jaar eerder komt Alpine namelijk al met de GT X-Over, een volledig elektrische SUV die op termijn ook nog eens gezelschap krijgt een een compacte elektrische hatchback die zo mogelijk nog eerder verschijnt. Alpine acht het nog te vroeg om de GT X-Over met zijn definitieve carrosserie de deur uit te sturen en dus heeft het bij zustermerk Dacia gewinkeld.
Op deze spionagefoto’s is een wel heel heftig vertimmerde Dacia Duster van de vorige generatie te zien. Het …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.