BMW M3 Touring: dit is hem!

Voor het eerst in de geschiedenis van de 3-serie komt BMW met een M3 Touring. Nog voor de onthulling van die stationwagen met 480 pk aan M-spieren kan AutoWeek je hem al vanuit alle hoeken laten zien.

Sinds de introductie van de eerste BMW M3 in 1986 zijn er talloze versies van de sportieve 3-serie geweest. De M3 werd door de jaren heen geleverd als sedan, als coupé én als cabriolet en kreeg daarnaast extra potente versies luisterend naar namen als CSL en GTS. Nooit leverde BMW de M3 als Touring, wat bevestigt hoe BMW en zijn uit eigen land afkomstige rivalen Mercedes-Benz en Audi op het gebied van sportieve topversies van hun middenklassers elk een eigen pad bewandelen. Mercedes-Benz levert de AMG-versies van de C-klasse zowel als sedan en als Estate, terwijl Audi de RS4 alleen als al jaren alleen nog als Avant levert. BMW wijzigt zijn strategie en

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.