‘Porsche 718 krijgt elektrische opvolger’

Met de Mission R liet Porsche vorig jaar al zien hoe een elektrische 718 Cayman zo ongeveer kan worden. Je raadt het al: dat was niet zomaar een vingeroefening. Volgens het Britse Autocar bevestigt Porsche nu dat de opvolger van de 718 volledig elektrisch wordt.

Tijdens de IAA in München schotelde Porsche ons een bijzondere elektrisch aangedreven racer voor; de Mission R. Je hoefde niet al teveel fantasie te hebben om er een futuristische 718 Cayman in te herkennen. We verklaarden toen al dat het zomaar eens een voorbode van een elektrisch vervolg van de 718 kon zijn en dat blijkt inderdaad het geval.
Volgens Autocar stelt Porsche dat halverwege dit decennium, dus over zo’n drie jaar, de volledig elektrische 718 Cayman en 718 Boxster op de markt verschijnen. Die tronen op een nieuw platform, dat Audi en Lamborghini waarschijnlijk …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.