Lamborghini hervat productie Aventador wegens scheepsramp

Lamborghini hervat tijdelijk de productie van de Aventador. Dat meldt Lamborghini-CEO Stephan Winkelmann in een gesprek met verschillende media, waaronder Automotive News. Daarmee compenseert het merk de exemplaren die verloren zijn gegaan door de scheepsramp met het autoschip Felicity Ace.

De Aventador was al met pensioen gestuurd door Lamborghini. Het merk met de stier zwaaide de succesvolle supercar uit met de LP 780-4 Ultimae, in feite een combinatie van de Aventador S en SVJ. Aan boord van de Felicity Ace bevonden zich 15 Aventador Ultimae’s. Het noodlot sloeg echter toe: het schip vloog in brand en zonk uiteindelijk bij de bergingspoging, waardoor alle auto’s aan boord verloren gingen. Winkelmann bevestigt dat Lamborghini alle 15 exemplaren …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.