Facelift voor Ford Explorer

De inmiddels drie jaar oude Ford Explorer krijgt een facelift. De na de Expedition grootste SUV van Ford krijgt een herzien front en een vernieuwde bilpartij aangemeten. Of deze vernieuwde Explorer ook naar Nederland komt, is echt nog maar de vraag.

De huidige generatie Ford Explorer is een bijzondere. Het was de eerste generatie van het model dat met een plug-in hybride aandrijflijn werd verkocht en die versie opende de poorten voor terugkeer naar de Nederlandse markt. Inmiddels is de Ford Explorer zo’n drie jaar oud en dat betekent dat er achter de tekentafels van Ford natuurlijk allang een gefacelifte Explorer is bedacht. Die vernieuwde Ford Explorer kunnen we je nu alvast laten zien.
Ford Explorer PHEV (2019 – )
De zwarte Explorer op deze afbeeldingen heeft volledig vernieuwde snuit gekregen. Hoewel de SUV van voren nog altijd als …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.