Audi: ‘We kijken naar komst pick-up’

Mercedes-Benz sloeg met de X-klasse verkooptechnisch nog geen deuk in een pakje boter, maar dat Audi niet definitief afgeschrikt. Het merk geeft aan dat het onderzoekt of Audi met open laadbak een lucratief avontuur kan worden.

Tijdens de jaarlijkse grote persconferentie van Audi kreeg topman Markus Duesmann een interessante vraag van het aanwezige journaille op zich afgevuurd. Duesmann werd gevraagd of Audi ooit met een pick-up zou komen.
Volgens Duesmann kan hij niet beloven dat Audi een pick-up aan zijn leveringsgamma toevoegt, al zou het merk de mogelijkheid wel aan het onderzoeken zijn. De CEO hintte zelfs naar de mogelijke komst van een concept-car die iets met een pick-up van Audi te maken kan hebben. In 2019 liet Audi met de AI:Trail Concept een futuristisch ogende offroader zien, een studiemodel waar mogelijk …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.