460 pk voor Audi RS3

De kans dat je in de 400 pk sterke Audi RS3 om vermogen verlegen zit achten we net zo groot als dat je aan de pomp staat te juichen van de brandstofprijzen. Toch kon de Duitse tuner Abt het niet laten om de vijfcilinder van de Audi RS3 behoorlijk op te pompen.

De Audi RS3 Sportback en Limousine hebben net als hun voorgangers weer een machtige vijfcilinder. Die geblazen 2.5 stampt er 400 pk en 500 Nm uit, genoeg om het tweetal in 3,8 seconden vanuit stilstand aan een snelheid van 100 km/h te helpen. Is 400 pk je te min maar wil je niet uitwijken naar Mercedes-AMG voor de 421 pk sterke A45 S? Niet getreurd. De Duitse tuner Abt laat het vermogen van de RS3 namelijk met 15 procent toenemen.
Abt past het motormanagementsysteem van de Audi RS3 aan, met als …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.