Mercedes-Benz B-klasse krijgt facelift

Net als kleinere broer A-klasse staat de Mercedes-Benz B-klasse op het punt gefacelift te worden. Die gefacelifte versie van Mercedes’ compacte MPV kunnen we je vandaag voor het eerst laten zien.

Hoewel merken als Opel en Renault de compacte MPV aan de kant schuiven, houden Mercedes-Benz en BMW vast aan het concept van de hoge ruimtereuzen. BMW hielp onlangs de 2-serie Tourer aan een compleet nieuwe generatie en Mercedes-Benz lijkt nog even door te willen met de veel jongere B-klasse. De huidige generatie B-klasse werd in 2018 gepresenteerd en is nu dus zo’n vier jaar oud. Tijd voor een facelift!
De Mercedes-Benz B-klasse zoals de huidige derde generatie in 2018 op de markt …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.