Ferrari Roma krijgt 710 pk van Mansory

Niet tevreden met de wijze waarop Ferrari je Roma heeft vormgegeven? Niet getreurd, tuner Mansory maakt van de klassiek gelijnde coupé namelijk maar al te graag een schreeuwerige verschijning.

Vanaf nu kun je bij de Duitse tuner Mansory aankloppen voor een complete transformatie voor je Ferrari Roma. Het bedrijf heeft een conversiekit ontwikkeld die natuurlijk enorm lichtmetaal bevat, maar ook een arsenaal uit koolstofvezel vervaardigde optische extraatjes naar de Roma brengt.
Ferrari Roma Mansory
In de Mansory-catalogus vinden we een met koolstofvezel opzetstukken opgedirkte voorbumper, sideskirts en een opvallende diffuser met centraal in het midden een derde remlicht. Mansory levert verder zaken als een uit koolstofvezel opgetrokken grille, een koolstofvezel inzetstuk in de motorkap of zelfs een …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.