BMW komt dit jaar met vier nieuwe elektrische auto’s

BMW trekt nog dit jaar het doek van vier nieuwe volledig elektrisch aangedreven modellen. Daar zit onder meer een elektrische variant van de 3-serie bij: de nieuwe i3. Het zou echter heel goed kunnen dat die elektrische 3-serie helemaal niet naar Europa komt.

BMW Group meldt dat het in 2022 in totaal 15 verschillende elektrische modellen in productie heeft. Het merk noemt auto’s als de iX3, i4, iX en de elektrische Mini. Stuk voor stuk auto’s die we al kennen. BMW geeft aan ook elektrische versies van de 3-serie, 5-serie, X1 en 7-serie dit jaar in (pre-)productie te hebben. Die auto’s worden dus nog dit jaar aan het productieportfolio van het Duitse concern toegevoegd.
De nieuwe 5-serie en zijn elektrische i5-variant zijn al eens voor de lens van onze spionagefotograaf verschenen. Hetzelfde geldt voor de op stapel staande nieuwe X1 en

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.