Dit lees je in AutoWeek 11

Het is bijna woensdag en dat betekent dat er vanaf morgen een nieuwe AutoWeek bij je op de mat ploft of in de lokale winkel verschijnt. Natuurlijk hebben we ook deze week weer voor jullie de spreekwoordelijke sterren van de autohemel geschreven. Wat lees je deze week in ons bomvolle magazine?

De splinternieuwe DS 4 is een interessante auto. Geheel volgens DS-traditie is het een eigenwijs model, maar wel een die een hoop net even anders doet dan de andere modellen van het merk. Met het technische broertje van de nieuwe Opel Astra en Peugeot 308 heeft DS sterker dan ooit z’n vizier op het hogere C-segment gericht. We trommelen een DS 4 Cross op en laten hem kennismaken met de Formentor van een ander relatief jong automerk: Cupra. Jan Lemkes is de scheidsrechter van een gevecht waarbij de vooral sportieve Cupra en de juist meer op comfort gerichte DS 4 Cross elkaar in de haren vliegen. De Yaris Cross is nog kakelvers en moet als jongste spruit van de Toyota-familie ongetwijfeld nog …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.