Elektrische Maserati GranTurismo betrapt

Maserati is op stoom. De SUV Grecale maakt binnenkort zijn opwachting en ook de GranTurismo debuteert over niet al te lange tijd. De drietand komt ook met een elektrische variant van de GranTurismo, die nu voor het eerst in de sneeuw is gespot.

Een nieuwe GranTurismo is meer dan welkom voor Maserati. De huidige generatie dateert in de basis namelijk alweer uit 2007. De nieuwe GranTurismo is al verschillende keren voor de lens van de spionagefotografen gekomen en het merk deelde zelf ook al een set afbeeldingen van de coupé. Tot dusver is dat echter altijd de variant met verbrandingsmotor geweest, te herkennen aan de vier uitlaten die uit de achterbumper steken. De GranTurismo komt echter

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.