Zo komt de Kia Proceed uit de 100.000 kilometertest van AutoBild

Onze Duitse collega’s van AutoBild hebben 100.000 plezierige kilometers afgelegd met een Kia Proceed GT. De fraaie shooting brake heeft zich kranig geweerd, maar heeft ook de meningen verdeeld.

Maar laten we beginnen bij het begin. Op woensdag 19 februari 2020 gaat deze Kia aan de slag als redactievervoer bij onze Duitse collega’s van AutoBild. Dit exemplaar is voorzien van een 1,6-liter turbo-benzinemotor met 204 pk, die is gekoppeld aan een zeventraps transmissie met dubbele koppeling en zijn vermogen aan de voorwielen afgeeft. Standaard zit deze Proceed al goed in zijn toebehoren. Als opties heeft hij alleen metallic lak en het Comfort Pack met elektrisch verstelbare bestuurdersstoel meegekregen. En met de term ‘goed in zijn toebehoren’ hebben we niet overdreven. Hij heeft een navigatiesysteem met live-diensten, dat in de loop der tijden steeds is geactualiseerd. Tegen het einde …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.