Suzuki Swift Cabrio (1992) – Liefhebber Gezocht

Bij het horen van de woordcombinatie ’tweezits cabriolet’ is Suzuki waarschijnlijk niet het eerste merk dat bij je opkomt. Toch hadden de Japanners wel degelijk eentje in de Nederlandse orderboeken staan: de Swift Cabrio. Dit exemplaar is een leuke manier om voor niet al te veel geld in een nette cabrio te stappen!

De zon schijnt al de hele week volop en het kwik wijst langzaam maar zeker hogere temperaturen aan. Het zijn de eerste voortekenen van de start van het cabrioseizoen. In het hedendaagse autolandschap zijn geen relatief betaalbare cabrio’s meer te vinden, maar ooit was dat met auto’s als de Opel Kadett Cabrio en de Peugeot 205 Cabriolet wel anders. De Suzuki Swift Cabrio past ook in dat rijtje. Het was een eenmalige actie van Suzuki, want het merk leverde de Swift Cabrio alleen van 1992 tot 1995 op basis van de tweede generatie Swift. Dat maakt de Swift Cabrio behoorlijk exclusief: …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.