‘Fiat Panda blijft nog tot 2026 in productie’

Fiat geeft de Panda een langer leven. Volgens de Italiaanse metaalvakbonden, die met Stellantis hebben gesproken, blijft de Panda nog tot en met 2026 in productie. Dat meldt persbureau Reuters. Ook is Stellantis van plan om een accufabriek in Italië te bouwen.

De Fiat Panda blijft dus nog vier jaar van de band rollen in de Pomigliano d’Arco-fabriek in Zuid-Italië, waar straks ook de Alfa Romeo Tonale in elkaar geschroefd wordt. Stellantis geeft zelf officieel geen einddatum voor de Panda, maar gezien het feit dat Fiat in de periode van 2025 tot 2030 het aanbod volledig gaat elektrificeren, lijkt het een logische stap dat de Panda in 2026 uit productie gaat. Er is nog niets bekend over een eventuele (elektrische) opvolger van de Panda. De in 2019 onthulde

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.