Fiat 500X Hybrid vanaf net geen 31 mille

Met de introductie van de Fiat 500X Hybrid verkoopt Fiat alleen nog maar auto’s met geëlektrificeerde aandrijflijnen. Nu is ook bekend wat de van mild-hybride techniek voorziene 500X moet gaan kosten.

Fiat introduceerde onlangs nieuwe mild-hybride motorversies voor zowel de Tipo als 500X. De reguliere 500 die naast de elektrische 500e wordt geleverd was er al alleen als Hybrid en dat betekent dat het gehele leveringsgamma van Fiat nu uit auto’s met geëlektrificeerde of volledig elektrische aandrijflijnen bestaat. De nieuwe mild-hybride aandrijflijnen hebben de niet-geëlektrificeerde 1.0’s en 1.3’s namelijk van de prijslijsten gedrukt. AutoWeek kan nu melden wat de nieuwe mild-hybride Fiat 500X Hybrid moet kosten.
Schrik niet van de nieuwe vanafprijs van de 500X. Die is namelijk …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.