Troonopvolger Lamborghini Aventador in beeld

Na zo’n 12 jaar is het doek voor de koning van het Lamb0-gamma gevallen, maar de Lamborghini Aventador krijgt natuurlijk een troonopvolger. Dankzij een nieuwe set spionageplaten kunnen we je het nieuwe huzarenstukje uit Sant’Agata Bolognese beter dan ooit laten zien.

Een snelle terugblik naar 2011, het jaar waarin Lamborghini de Murciélago een opvolger gaf in de vorm van de Aventador. De Aventador heeft tijdens zijn zo’n 12 jarige bestaan tientallen speciale versies gekregen. Van extra snelle smaken tot in kleine serie gebouwde versies met een compleet afwijkende koets. Ze hadden allemaal één ding gemeen: achter de voorstoelen lag een machtige 6.5 liter grote V12. De Aventador mag met pensioen en afgaande op deze spionageplaten staat zijn opvolger te trappelen om zijn banden te laten roken. Goed nieuws: opnieuw zal een machtige twaalfcilinder verantwoordelijk zijn voor het verbrande rubber.
Lamborghini’s Aventador-opvolger
Lamborghini

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.