Ram Promaster krijgt acht jaar oude facelift

Bijzonder nieuws in busjesland waarvoor we afzakken naar de Verenigde Staten. De Ram Promaster krijgt er namelijk een facelift, maar wel een al acht jaar oude!

Onder de vlag van Fiat Chrysler Automobiles was Dodge er niet vies van om modellen over te nemen van Fiat. Zelfs nu Stellantis de boel heeft overgenomen, verkoopt het bedrijf nog twee modellen van Fiat. De Promaster City en de grotere Promaster. Die laatste is een slechts optisch marginaal aangepaste Fiat Ducato die in 2013 naar de Verenigde Staten werd gehaald. Een jaar later werd het origineel – de Ducato dus – in Europa grondig gefacelift. De Ducato kreeg net als zijn Europese broertjes Peugeot Boxer en Citroën Jumper in 2014 een compleet nieuw voorkant aangemeten. De Ram Promaster heeft dat …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.