Nieuwe Mercedes-Benz GLC: onthulling nabij

Autofabrikanten verleggen de aandacht steeds meer naar het ontwikkelen van nieuwe elektrische modellen. Mercedes-Benz heeft ook een heel arsenaal aan nieuwe elektrische auto’s in het vat zitten, maar vergeet ook zijn conventioneler gemotoriseerde modellen niet. Er komt namelijk gewoon weer een nieuwe generatie GLC die met verbrandingsmotoren geleverd gaat worden. Op deze spionagefoto’s is die nieuwe GLC beter dan ooit te zien.

De EQC is bij Mercedes-Benz de geschiedenisboeken ingegaan als de eerste in serieproductie gebouwde elektrische auto van het merk waar geen versie met verbrandingsmotoren van bestaat. Meer dus dan slechts een elektrische versie van een bestaand model, zoals de B250e dat ooit was dus. Toch deelde de EQC zijn platform met de reguliere GLC, Mercedes’ concurrent van BMW’s X3, die gewoon met benzine- en dieselmotoren leverbaar is. Op termijn komt er een volledig nieuwe dedicated EQC, maar Mercedes-Benz vergeet ook …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.