Nieuwe Mercedes-Benz E-klasse rolt AMG-spieren

Mercedes-Benz werkt aan een geheel nieuwe E-klasse. Die nieuwe E-klasse krijgt natuurlijk een hele reeks mild-hybride en plug-in hybride aandrijflijnen. Dat elektro-ondersteuning ook prima samen kan gaan met extra rijplezier, heeft het AMG-label al bewezen. Zodoende krijgt ook de nieuwe E-klasse geëlektrificeerde AMG-smaken, waarvan je er op deze nieuwe set spionageplaten eentje ziet.

De AMG-afdeling van Mercedes-Benz heeft met de AMG GT 4-Door 63 S E Performance al bewezen dat het ook oppermachtige plug-in hybrides kan ontwikkelen. Niet veel later kwamen de dames en heren van AMG zelfs met sportieve versies van zowel de elektrische EQE als EQS op de proppen. De EQE krijgt een relatief traditionele E-klasse naast zich, een generatie die gewoon nog …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.