Jaguar toont elektrische roadster met 1.020 pk

Jaguar schuift een op papier wel heel heftig studiemodel naar voren. We maken kennis met de Vision GT Roadster, een open eenzitter met klassiek design en een maar liefst 1.020 pk sterke elektrische aandrijflijn.

Jaguar staat op het punt zijn complete modellengamma om te gooien. Op de I-Pace na lijkt geen enkel bestaand model nog een lang leven beschoren en directe opvolgers van auto’s als de XE en XF lijken niet in het vat te zitten. Hoewel het een vloot nieuwe modellen goed kan gebruiken, trekt Jaguar nu het doek van een volledig elektrische eenzitter. Is het merk alle grip op de werkelijkheid verloren? Welnee, de Vision GT Roadster waar we het over hebben, bestaat namelijk puur en alleen in digitale vorm en zal ook nooit in tastbare vorm verschijnen.
De Jaguar Vision GT Roadster is …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.