Nissan dient noedels op dankzij Ariya-techniek

Nissan zet op bijzondere wijze zijn e-4ORCe-vierwielaandrijving in het zonnetje. De op de Ariya leverbare techniek wordt namelijk gebruikt om noedels rond te rijden. Jawel.

Nissan levert de elektrische Ariya met zowel voor- als vierwielaandrijving. De vierwielaangedreven versies zijn uitgerust met techniek die het merk e-4ORCE noemt. Diezelfde uit slimme software en twee elektromotoren bestaande techniek wordt nu toegepast in de e-4ORCE Ramen Counter.
Om zijn elektronisch geregelde vierwielaandrijving onder de aandacht te brengen, heeft de marketingafdeling van Nissan een rijdend plankje ontwikkeld dat net als de vierwielaangedreven Ariya’s met twee elektromotoren is uitgerust.

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.