Nieuwe Mini Countryman van dichtbij

De komende jaren waait er bij Mini een stevige wind van vernieuwing. Het merk komt onder meer met een volledig nieuwe Countryman. Die derde generatie Countryman wordt groter dan het huidige model, krijgt onder meer een elektrische aandrijflijn en is op deze spionageplaten van heel dichtbij te zien.

Mini heeft een nieuwe elektrische hatchback in zijn ontwikkelingskamers staan en is voornemens om zijn portfolio met nieuwe modellen uit te breiden. Natuurlijk vergeet Mini ook zijn bestaande pijlers niet. Zo zit er ook een nieuwe generatie van de Countryman in het vat. De huidige Countryman is al het grootste model van het merk, maar de straks nieuwe derde generatie Countryman die in 2023 op de planken verschijnt maakt het zo mogelijk nog bonter.
Mini Countryman
De huidige generatie Countryman is ‘bepaald’ niet mini meer. Net als op

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.