Mazda CX-60: meervoudig bijzonder, inclusief prijzen!

Dit is de splinternieuwe Mazda CX-60, een SUV die boven de CX-5 wordt gepositioneerd. De Mazda CX-60 duikt de geschiedenisboeken in als de eerste auto van het merk met een plug-in hybride aandrijflijn, maar ook als een model dat in een tijd waarin grote verbrandingsmotoren een taboe lijken te zijn doodleuk nieuwe zes-in-lijn verbrandingsmotoren introduceert. Dat is nog niet alles, Mazda’s CX-60 is in de basis namelijk ook nog eens en achterwielaandrijver!

Highlights

Eerste plug-in hybride van Mazda (327 pk!)
Tot 63 kilometer elektrisch
Ook met 3,0-liter zes-in-lijn Skyactiv-X benzinemotor
En met 3,3-liter zes-in-lijn Skyactive-D dieselmotor!
Vanaf €51.690

Een nieuw model van Mazda is altijd interessant, zeker als de nieuwkomer van de relatief kleine Japanse fabrikant ook nog eens aanvulling is op het bestaande leveringsgamma. De volledig nieuwe CX-60 is namelijk niet de opvolger van de CX-5, waar hij een stap boven wordt gepositioneerd, en vooralsnog ook niet van de 6. De CX-60 is een toevoeging, en ook nog eens een zeer waardevolle. De Mazda 6-verkopen zijn namelijk niet meer wat ze …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.