Volkswagen ID Buzz toont iets van het interieur

De Volkswagen ID Buzz wordt bijna onthuld, maar niet voordat Volkswagen zich nog een keer van z’n beste kant laat zien qua teasen. We krijgen alvast een stukje van het interieur van de volledig elektrische retrobus te zien.

Geheel volgens goed Volkswagen-gebruik is de Volkswagen ID Buzz al op tal van manieren onder de aandacht gebracht voordat de werkelijke onthulling plaatsvindt. We hoeven niet lang meer te wachten, komende woensdag gaat het doek er eindelijk af. Nog een laatste keer belicht Volkswagen een detail voor het zover is en schotelt ons enkele beelden voor van het interieur van de ID Buzz.
Volkswagen ID Buzz
Vooral op bovenstaande foto is goed te zien hoe het MPV-achtige innerlijk van de Volkswagen ID Buzz eruitziet. De personenversie (er komen ook bestelversies die als ID Buzz Cargo door het leven gaan) heeft twee captain seats voorin en een driepersoonsbank op de tweede zitrij, waarvan de …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.