Nieuwe Volkswagen Passat betrapt!

Een middenklasser is allang niet meer altijd een sedan, stationwagen of liftback. De consument geeft de voorkeur steeds meer aan hoge modellen en dus duwen de SUV’s de traditioneler gevormde modellen uit het automobiele bestaan. Ford is gestopt met de Mondeo, Renault neemt afscheid van de Talisman en Citroën heeft van de nieuwe C5 X een cross-overachtige gemaakt. Volkswagen heeft echter wel een nieuwe generatie van de Passat in ontwikkeling, een auto waar in ieder geval nog één bekende carrosserievariant van verschijnt. Die nieuwe Passat kunnen we je nu voor het eerst vanuit alle hoeken laten zien!

De Volkswagen Passat is al decennia lang een van de pilaren waar het Volkswagen-imperium op leunt, maar de relevantie van het model wordt steeds kleiner. SUV’s winnen ook bij Volkswagen terrein, met als gevolg dat de Passat kopers ziet wegvloeien naar auto’s als de Tiguan. Volkswagen besloot de Passat Sedan onlangs uit het leveringsgamma te knippen en we verwachten niet dat de volgende generatie Passat nog een dergelijke vierdeursversie krijgt. De nieuwe Volkswagen Passat lijkt dus enkel als Variant te komen en het is die nieuwe Passat Variant die we je nu in camouflagepak kunnen laten …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.