Ford Mustang weer als California Special

Met het lekkere weer van de afgelopen tijd begint het bij sommigen ongetwijfeld weer te kriebelen om er met een cabriolet op uit te gaan. Ford heeft met de Mustang California Special daarvoor weer een lekker recept klaar, alleen gaat-ie helaas wel aan onze neus voorbij.

De huidige generatie van de Ford Mustang zit inmiddels in de herfst van zijn leven, maar het eindigt niet voordat Ford er nog een speciale versie van op de markt brengt. Voor de tweede keer komt er namelijk een California Special-editie van. Die is iets minder extreem dan de in 2018 gepresenteerde versie. Ford voorziet de Mustang GT Convertible onder meer van nieuw ‘Carbonized Grey’ 19-inch lichtmetaal en speciale California Special-badges op de koets en in het interieur. Ook het GT-logo dat normaal op de achterklep zit is aangepast, daar staat nu GT/CS, waarbij CS uiteraard staat voor …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.