Zo ver komt de Kia e-Niro in de praktijk

De Kia e-Niro is nu drie jaar op de markt, en dit jaar staat er een geheel nieuwe versie klaar. Maar voordat die komt, kijken we nog even naar op de actieradius die de elektrische cross-over van de huidge generatie heeft onder verschillende omstandigheden.

Moeilijker omstandigheden zijn voor een elektrische auto niet denkbaar. Bij de eerste vergelijkende test van de Kia e-Niro was het 2 graden Celsius, lag er sneeuw en stond er een sterke wind. Funest voor het verbruik van een EV, en dus voor de actieradius. De e-Niro met 64 kWh-pakket kwam in februari 2019 toch nog 365 kilometer ver op een lading, waarmee hij het iets beter deed dan de Hyundai Kona Electric met hetzelfde accupakket, waartegen we hem testten. 
15 graden, 413 kilometer
Een

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.